Only available in Dutch – stage GIS en BIM – ESRI

Wil jij onderzoeken wat analyse in GIS toe te voegen heeft aan BIM, door bijvoorbeeld Revit BIM-modellen in te lezen in ArcGIS Pro? Dan is deze stageplaats iets voor jou!

GIS_en_BIM

Binnen deze stageopdracht draag je bij aan het samenwerkingsverband tussen Esri Nederland en Autodesk dat vorig jaar is aangekondigd. Je gaat op zoek naar de diverse raakvlakken tussen GIS en BIM, gebaseerd op de wisselwerking tussen deze twee werelden. Zo biedt GIS context voor BIM door ruimtelijke data beschikbaar te stellen aan het begin van ontwerpprocessen. Op zijn beurt voedt BIM GIS met 3D-modellen die opgenomen kunnen worden in een 3D-GIS-omgeving. Zorgt jouw onderzoek naar deze nieuwste ontwikkeling ervoor dat deze werelden beter met elkaar geïntegreerd worden?

Wat je doet
In deze stage:

  • voorzie je BIM-modellen van 3D-ruimtelijke context op basis van ArcGIS-content;
  • analyseer je diverse facetten van BIM-modellen in ruimtelijke context;
  • draag je bij aan best practices voor het gebruik van BIM-modellen in GIS;
  • ontwikkel je voorbeelden van de toegevoegde waarde van GIS voor BIM.

Wat wij vragen
Voor deze stage:

  • ben je in de afrondende fase van een hbo of wo-studie in de richting van geo-informatie, geografie of Data Science;
  • heb je een passie voor geo-informatie;
  • ben je minimaal vijf maanden beschikbaar.

Wat wij jou bieden
Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Samen met jouw collega’s op de afdeling productconsultancy verkennen jullie de nieuwste technologieën, zoals indoor GIS en augmented reality. Dit doen jullie in een omgeving waar ervaren consultants, die de ins en outs van de software kennen, samenwerken en kennis uitwisselen met jonge professionals. De open cultuur binnen Esri Nederland ervoor dat je binnen korte tijd ook de collega’s van andere afdelingen leert kennen. Wij binden jou graag voor langere tijd aan ons. Daarom heb je, ook als stagiair, genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Als stagiair ben je automatisch lid van onze personeelsvereniging. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018).

Solliciteren
Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan hier. Voor vragen kun je contact opnemen met Annelore Verweij, Human Resources. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 30.

Meer informatie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s