Geobuzz 2016, Onze leefomgeving verandert

22 en 23 november ‘s Hertogenbosch: Geobuzz 2016!

GeoBuzz is hét onafhankelijke congres met beurs rondom geo-informatie in de breedste zin van het woord. Ruim 2.000 mensen komen jaarlijks samen om informatie in te winnen en te delen. Naast het volgen van presentaties, het participeren in workshops en discussiëren aan de ronde tafels speelt het netwerken een belangrijke rol. De deelnemers zijn medewerkers van overheden, bedrijven, kennisorganisaties en studenten. De belangstelling van management en bestuur neemt toe in wat de geodeskundigen en geo-gebruikers bezig houdt.

Vertegenwoordigers komen uit vele disciplines zoals: Beheer Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ordening, Sociaal domein, Infrastructuur, Bouw, Water, Milieu, Landbouw, Verkeer, Vastgoed en aanliggende sectoren waarin geo-informatie wordt gebruikt.

Het programma omvat een breed scala aan presentaties, workshops en debatten. Dit vindt plaats in maximaal 14 zalen. Op 22 november is er een plenaire zitting met een inspirerende keynote. Op 23 november is er een plenaire start van het studentenprogramma.
Door de GeoBuzz organisatie wordt n.a.v. actuele thema’s programma’s gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om in het programma opgenomen te worden. Dat kan op diverse wijzen.

Trailer van Geobuzz 2015: klik hier

Voor meer informatie zie website van Geobuzz http://geobuzz.nl/

geobuzz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s