GeoBuzz – OGT Award

Link: http://geobuzz.nl/programma/ogt-award/

 

Prijsvraag OGT-award: toon aan wat je met de TOP10Vector/TOP10NL/BRT hebt gedaan, en win!

Het Overlegplatform Gebruikers Topografie (OGT) heeft meer dan tien jaar een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de TOP10Vector, de TOP10NL en de Basis Registratie Topografie (BRT). Het Kadaster heeft met het Gebruikersoverleg BRT deze gebruikersparticipatie een formeel platform gegeven. Het OGT bestuur heeft dan ook besloten haar financiële nalatenschap terug te geven aan hen die daar een grote bijdrage hebben gegeven.

Eindgebruikers, ontwikkelaars, onderzoekers en studenten die ooit de TOP10Vector of nu de TOP10NL/BRT in de een of andere combinatie hebben toegepast als doel of middel worden opgeroepen deze show-cases in te brengen in deze ultieme prijsvraag.

Kort en goed: Nomineer een project, onderzoek of een andere ontwikkeling van jezelf of van een ander als hét toonbeeld van gebruik, stimulering, verrijking van de TOP10Vector/TOP10NL/BRT. Alles mag, alles kan, zolang het maar heeft plaatsgevonden tussen 2005 en 2016. Je mag een persoon nomineren, een onderzoeksgroep, een overheidsinstantie, een ontwikkel-community, of wie en wat dan ook zolang je maar overtuigend aangeeft waarom zij, jijzelf, of jullie dé award verdienen.

Het OGT stelt voor de vier genoemde groepen (eindgebruikers, ontwikkelaars, onderzoekers, studenten) die aantoonbaar aan de ontwikkeling van de TOP10Vector/TOP10NL/BRT hebben bijgedragen een prijs beschikbaar van ieder €1000,00!

Wat vragen we? Bewijs! Een project, een product, een artikel, een afstudeerslag waarin de TOP10Vector/TOP10N/BRT min-of-meer centraal staat. Tijdens de komende GeoBuzz geven we deze bijdragen (nogmaals) een podium tijdens de OGT-Award show.

De spelregels zijn eenvoudig: stuur je nominatie (maximaal 500 woorden met het bewijs) in naar: e.verbree@tudelft.nl onder vermelding “OGT-award” vóór 1 oktober 2016 en een deskundige jury (het huidige OGT bestuur onder voorzitterschap van Harrie van der Werf) kiest de vier winnaars. Bekendmaking en prijsuitreiking tijdens Geobuzz 2016!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s