Esri Nederland GIS Conferentie

ESRI Nederland – Understand our world

Ook u en uw studenten zijn welkom op Esri GIS Conferentie
Onderwijsinstellingen nemen bij Esri een speciale plek in. Daarom nodig ik u en uw 3e en 4e jaars studenten graag uit voor onze jaarlijkse Esri GIS Conferentie. Het programma biedt een breed scala aan onderwerpen. Daarnaast kunnen uw studenten in contact komen met bedrijven uit de geo-industrie en netwerken met andere studenten. Voor u is deze bijeenkomst een goede gelegenheid om contact te hebben over de samenwerking met Esri en om nieuwe initiatieven te bespreken.

Student Meet-Up over traineeship en scholarship 
Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar weer een Student Meet-Up: een speciale meeting voor en door studenten, die verder willen met geo-informatie. Er zijn verschillende presentaties, waaronder een presentatie van Kristin de Jonge over haar traineeship bij Esri Nederland. Daarnaast vertelt Ken Arts over zijn deelname aan de Esri Young Scholar Award, waarmee hij een reis naar de Esri International User Conference in San Diego heeft gewonnen.

Deelnemen aan Student Meet-Up
De Student Meet-Up vindt plaats op donderdag 22 september van 12:30 – 14:00 uur in de Beurs Lounge in het Beurs-WTC Congress Center. Via het inschrijfformulier voor Esri GIS Conferentie kunt u uw hiervoor inschrijven.

Inschrijven

De inschrijving verloopt via het klantenportaal Mijn Esri. Als u nog geen account hebt, moet u eerst een account aanmaken voordat u uw kunt inschrijven. Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 september 2016.

Stage of traineeship
Voor uw studenten is er ook de mogelijkheid om een stage of traineeship te volgen bij Esri Nederland. Informeer uw (afgestudeerde) studenten over het Esri Traineeship 2016. De inschrijvingen hiervoor lopen t/m 11 september 2016. Stuur deze mail daarom vooral door!

Graag tot ziens tijdens de Student Meet-Up van de Esri GIS Conferentie 2016!

Met vriendelijke groet,

Jan Willem van Eck
directeur strategie
Esri Nederland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s