Trainee Data-adviseur gemeente Dordrecht

https://www.werkenbijdrechtsteden.nl/traineeprogramma/data-adviseur

Jong talent gezocht. Wil jij in één jaar veel waardevolle werkervaring opdoen? Solliciteer!

Je werkzaamheden

We zoeken een talent om onze sector te versterken met nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.
De ontwikkelingen in het gebruik en toepassing van Big en/of Open Data gaan snel. Wij zoeken iemand die de verbinding kan maken met de openbare ruimte.

Je werkt samen met de andere medewerkers aan:

  • Maatschappelijke concernbrede opgaven zoals Smart City en Placemaking.
  • Het beschikbaar stellen van de aanwezige data op het gebied van de openbare ruimte aan de burgers en de gebruikers van de openbare ruimte.
  • Vertaalt andersom de beschikbare data van de burgers en de gebruikers van de stad naar verbeteringen in het beheer van de openbare ruimte.
  • Meeliften met de innovatiekracht van private ondernemingen om de kwaliteit van de openbare ruimte te verbeteren.

Je profiel

  • WO-opleiding afgerond, bij voorkeur in de informatica (data-analyse);
  • Werkt als ondernemer in een overheidsorganisatie.

Jouw stijl is gericht op samenwerking en is te typeren als initiërend, praktisch en lerend. Bepalend daarbij is het verbinden van de technische mogelijkheden met de menselijke maat. Je weet van aanpakken en combineert graag taken van diverse abstractieniveaus met elkaar. Je bent enthousiast over het verbeteren van de doelmatigheid en doeltreffendheid. Je werkt graag in een dynamische omgeving; je kunt goed schakelen van een gesprek met de wethouder naar een betrokken burger. Daarnaast houd je van de combinatie van vernieuwen én gewoon doen.

Je plek in de organisatie

De sector Stadsbeheer is verantwoordelijk voor de openbare ruimte in de brede zin. Vanuit de missie: ”De openbare ruimte is van de Dordtenaar. Samen zorgen wij voor de bruikbaarheid (schoon, heel, veilig), verbeteren de beleving in wijken, buurten en straten en werken aan de toekomst van een duurzame en slimme stad”. Belangrijke thema’s daarbij zijn participatie, assetmanagement en innovatie.

We zijn er trots op dat we goede kwaliteit leveren en blijven investeren in onze expertise. Daarbij passen de vier kerncompetenties van de gemeente Dordrecht: vertrouwen geven en verantwoordelijkheid nemen, samenwerken, ondernemerschap en initiatief nemen.

Ons aanbod

Je start in ons traineeprogramma dat gericht is op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Om aan te sluiten bij jouw ontwikkelbehoeften, bepaal je zelf met je leidinggevende welke ontwikkeling gewenst is en wat daarvoor nodig is. Denk daarbij aan trainingen, bijeenkomsten met andere talenten waar je ervaringen uitwisselt en coaching.

Kortom een veelzijdige baan voor één jaar in een enthousiast en professioneel team. Je leert veel van complexe trajecten en het werken in de regio.

Het salaris bedraagt max. € 2.444,- (begin schaal 9) per maand bij een werkweek van 36 uur. We zijn een moderne werkgever die je veel te bieden heeft, waaronder een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede vervoersregeling, flexibele werktijden en studiefaciliteiten.

Belangstelling?

Je kunt direct online solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Joop Veth, afdeling Bedrijfsbureau en Advies, telefoonnummer 078-770 4627.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 31541
Aantal uur per week: 36
Organisatie: Gemeente Dordrecht
Reageer voor: 24-12-2015

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s