Vacature : ESRI zoekt nieuw talent / Trainee ESRI Locatie Rotterdam

Heb jij je HBO- of WO-studie afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Wij zoeken professionals die onze klanten blijvend succesvol maken met slimme oplossingen en ideeën. Mensen die affiniteit hebben met business èn techniek. En die daarnaast de sociale vaardigheden en gedrevenheid hebben om resultaten neer te zetten! Voel je je aangesproken? Dan biedt Esri Nederland je de mogelijkheid om te leren en werken tegelijk via het Esri Traineeship.

Twee jaar lang een dynamische mix van praktijk en theorie. 45 trainingsdagen in 2 jaar, zodat je intensief kan werken aan zowel je vakinhoudelijke kennis als persoonlijke competenties. Meedraaien in innovatieve projecten. Individuele kwartaaltoetsen. Samen met je mede-trainees je ontwikkelen en leren, maar ook gezamenlijk Esri ontdekken.

Programma

Het traineeship biedt jou de kans op een vliegende start van je carrière. Je hebt de mogelijkheid om in een periode van twee jaar jezelf te ontwikkelen tot een GIS-professional. Zo kun je werken in een consultancy-functie, waar jij op locatie de klant adviseert op technisch vlak bij het gebruik van het complete ArcGIS-platform. Of je werkt in een meer klantgerichte-functie, waar jij acteert als ‘trusted advisor’ voor de klant en klanten ondersteunt in het succesvol gebruiken van GIS.

Vakinhoudelijk duiken we uiteraard in het complete ArcGIS-platform. We nemen je mee in de wereld van GIS via de desktop-, server-, mobiele en online producten. Zowel het functionele gebruik als de onderliggende technologie komt aan bod. Zo leer je de producten goed kennen.

Maar met alleen kennis en kunde zijn we er niet. Daarom bestaat de andere helft van het programma uit de ontwikkeling van je competenties. Met aandacht voor vaardigheidstrainingen, zoals communicatie- en presentatievaardigheden en commerciële vaardigheden. Ook Esri-specifieke zaken passeren de revue: onze cultuur, kernwaarden en achtergrond.

Jouw profiel

Talenten met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld richting ICT of Geografie die graag samen met de klant de oplossing op de vraag gaan zoeken. Ook andere studierichtingen zijn mogelijk, belangrijk is dat je interesse hebt in de geografische wereld en begrijpt dat informatievoorziening een continu proces is. Maar met alleen een afgeronde opleiding kom je er niet. Uiteraard weet je ook van aanpakken, kom je afspraken na, ben je creatief, geloof je in de kracht van een team en heb je drive om door te groeien binnen Esri. Herken jij je in dit profiel? Meld je aan!

Ons aanbod

Naast het traineeprogramma biedt Esri Nederland je een inspirerende en enthousiaste werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarbij hoort een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen, maar ook praktische zaken als reiskostenvergoeding. Werken bij Esri Nederland betekent: afwisselend, uitdagend en betekenisvol werk.

Meer informatie of enthousiast geworden?

E-mail voor meer informatie of een sollicitatie naar Peter Stal, manager human resources, via pstal@esri.nl. Bellen kan ook, hij is per telefoon bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

http://www.esri.nl/over-ons/werken-bij-esri/esri-traineeship

Selectieprocedure

Aanmelden kan tot 18 september 2015. De selectierondes vinden plaats in oktober. In de eerste selectieronde kan je ons laten zien waarom we voor jou moeten kiezen. De tweede selectie omvat een assessment. Gesprekken met jouw toekomstige manager, een directielid en een directe collega vormen de derde ronde. Uiterlijk eind oktober hoor je van ons of jij één van de talenten bent die op 1 december 2015 bij Esri Nederland start.

http://www.esri.nl/news/werken-bij-esri/trainee-meer

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s