VACATURE: Grontmij zoekt een Junior Adviseur Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT)!

Grontmij_BGT

Functieomschrijving

Als Junior Adviseur BGT stel je adviezen op die gericht zijn op de gegevensinwinning voor en het beheer van digitale grootschalige topografische bestanden (BGT). Binnen verschillende projecten help je klanten bij het analyseren van de bij hen aanwezige bestanden, systemen en organisatie. Je adviseert bij het opstellen van plannen van aanpak en procedures. Als Adviseur BGT heb je ook een rol in de uitvoering en managen van complexe data-transitie-projecten.

Samen met collega’s en klanten lever je als ontwikkelaar een actieve bijdrage in de functionele en technische ontwikkeling van de door Grontmij ontwikkelde software-oplossing dg DIALOG BGT. Daarnaast adviseer je klanten over en lever je support bij het gebruik van dg DIALOG BGT. En je koppelt hier oplossingen aan op het gebied van:

  • Beheer openbare ruimte (BOR);
  • Basisregistratie adressen en gebouwen (BAG);
  • GIS-viewing.

Naast jouw betrokkenheid in verschillende projecten lever je een bijdrage aan het uitdragen van de producten en diensten van de afdeling en onderhoud je een netwerk van collega’s, klanten en vakspecialisten.

Wij zoeken: 

  • Je hebt een wo-opleiding Geomatics of vergelijkbaar afgerond;
  • Je bent bekend met technieken op het gebied van landmeten, (terrestrische) fotogrammetrie en mobile mapping en met begrippen als GBKN, BGT en IMGeo;
  • Je hebt een opleiding of ervaring op het gebied van software-ontwikkeling (bij voorkeur C++) of bent daarin sterk geïnteresseerd
  • Enige praktische ervaring met CAD- en GIS-systemen is een pré;
  • Je bent initiatiefrijk, communicatief vaardig en redactioneel sterk;
  • Daarnaast ben je omgevingsbewust, bezit je een sterke dosis overtuigingskracht en weet je problemen snel te analyseren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden: 

We bieden een interessant werkpakket, een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in jouw persoonlijke groei en loopbaan. Werken bij Grontmij doe je in een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdelen hoog in het vaandel staat.

Als starter bij Grontmij neem je deel aan ons juniorentraject: het Grontmij Persoonlijk Succesprogramma. Je traint hierin je persoonlijke vaardigheden, breidt je Grontmij kennis uit en krijgt de kans om te netwerken. Je leest hierover meer onder “Young Professionals” op onze website! 

Geïnteresseerd? 

Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Jan Bakker, Manager Medewerker, jan.bakker[at]grontmij.nl.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nynke Wouda , Campus Recruiter, +31 6 15 14 94 21of nynke.wouda[at]grontmij.nl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s