Vacancy (Dutch): Adviseur Geoinformatie

Adviseur Geomatics

 

Bedrijf: Grontmij
Geplaatst op: maandag 04 februari 2013
Standplaats: Rotterdam

Vanuit uw vakdiscipline kunt u zelfstandig adviezen opstellen die gericht zijn op de gegevensinwinning voor en het beheer van digitale grootschalige topografische bestanden (BGT). Binnen projecten helpt u klanten bij het analyseren van de bij hen aanwezige bestanden en systemen en helpt u hen bij het opstellen van plannen van aanpak en procedures. Ook kunt u een rol hebben in de uitvoering van complexe data-transitie-projecten.

Samen met collega’s en klanten denkt u actief mee aan de functionele ontwikkeling van de door Grontmij ontwikkelde software-oplossing dé DIALOG BGT. Vanuit een grondige kennis van dat product en daaraan te koppelen oplossingen op het gebied van beheer openbare ruimte (BOR), de basisregistratie adressen en gebouwen (BAG) en gis-viewing begeleidt u klanten bij en traint u hen in het gebruik van onze software.

Naast uw betrokkenheid in de projecten levert u een bijdrage aan het uitdragen van de producten en diensten van de afdeling en onderhoudt u een netwerk van collega’s, klanten en vakspecialisten.

Wie bent u?

  • U beschikt over een afgeronde opleiding TU Geomatics of HBO richting Geodesie/Geo-informatica, liefst aangevuld met een aantal jaren werkervaring in genoemde vakgebieden;
  • U bent bekend met technieken op het gebied van landmeten, (terrestrische) fotogrammetrie en mobile mapping en met begrippen als GBKN, BGT en IMGeo. Daarnaast heeft u praktische kennis van de meest gangbare CAD- en GIS-systemen en van databases;
  • U werkt effectief en kostenbewust en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit;
  • U bent initiatiefrijk, communicatief vaardig en redactioneel sterk;
  • U deelt graag uw kennis en werkt doelgericht samen in projectteams en bent flexibel en klantgericht;
  • Daarnaast bent u omgevingsbewust, bezit u een sterke dosis overtuigingskracht en weet u problemen vlot te analyseren;
  • U beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

We bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket en investeren in uw persoonlijke groei en loopbaan. Grontmij kent een open en informele bedrijfscultuur waar kennisdeling en -ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Contact informatie
Uw sollicitatie ontvangen we graag middels de sollicitatiebutton op deze pagina.
Meer informatie over deze functie kunt u krijgen bij Jan Bakker, e-mail jan.bakker@grontmij.nl.

Informatie over de sollicitatieprocedure kunt u krijgen bij Marieke Viëtor, Corporate Recruiter, telefoon 030 220 73 58, e-mail recruitment.nl@grontmij.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

http://www.intermediair.nl/vacature/1812906/Adviseur+Geomatics/1

Leave a comment